Gastenboek

3 augustus

Oh, wat hebben we genoten in jullie museum! Zulke lieve, aardige mensen!! We voelden ons enorm welkom! Alle uitleg over/in het museum, knutselen, voor de kids ook geweldig, eigen bolus maken… Het was fantastisch!

Heel hartelijk dank voor alles! We komen zeker een keer terug!

Liefs Familie Ottema

10 mei

Met groep 6/7a zijn we naar Brusea gegaan. Van tevoren wisten we niet zo goed wat we konden verwachten, maar het heeft ons allemaal (de leerlingen, ouders en juffen) heel positief verrast. Het programma was heel afwisselend en interactief met bolusbakken, rondkijken in het museum, vragen beantwoorden, een rondleiding door een huisje van vroeger en een knutselopdracht. Kortom, we hebben allemaal enorm genoten!

Hartelijke groet,

De Reformatorische basisschool Dr. C. Steenblok school uit Goes

23 mei

De Belgische vrienden vonden het een leuke beleving, heel leuke herinneringen.

Met dank aan de gidsen.

De Belgen

30 mei

Wat hebben we als vrouwenvereniging hier genoten en wat waren de vrijwilligers aardig en ontzettend in de weer, leerzaam om hier alles te bezichtigen!

9 oktober

Kinderfeestje van Nora van Hekke was helemaal leuk. Geweldig gedaan! Danku.

17 april

Een heel interessant museum over alles wat met visserij te maken heeft! En een leuk inkijkje in vroeger tijden in het vissershuisje. Dat gecombineerd met een creatieve knutsel maakte het een afwisselend geheel! Laten we nu ook nog eens geluk hebben dat we zelf zeeuwse bolussen mochten maken en lekker smullen! Zeker een aanrader!

Groep 6/7a, CBS D’n Akker uit Waarde.

9 mei

Leerzaam en leuk een persoonlijke rondleiding van een ervaringsdeskundige. En je krijgt bewondering voor het werk van de mosselvisser/kweker, maar natuurlijk ook trek in mosselen.

Bedankt!

Margrit en Leender-Jan.

27 juli

Voor de tweede keer het museum bezocht, dit keer bolussen gebakken. Weer een leerzaam bezoek geweest en genoten van het bakken. Heel erg leuk gedaan!

Bedankt voor de mooie ervaring!

Familie Geelkerken

13 juli

Op onze terugweg naar huis hebben wij dit bijzondere museum mogen bekijken. Wij als 70 jarige waren weer even terug in de tijd. Ook veel geleerd over de mosselvangst. Zeer leerzaam.
Komen graag nog eens terug. Nu rest ons hier in Bruinisse de mossels te gaan eten.
Veel succes met al dat moois.

Fam. Fok

20 juli

ik vind het een van de leukste museum tot nu toe
mijn foforiet ding om hier te doen is de huis bekijken met de poppen
leuk en belleefde werknemers ik will hier vaker komen!

liefs Tara 10 jaar