Kinderfeestje

Een onvergetelijk kinderfeestje?
Je verjaardag vieren in een museum?

Als uw zoon of dochter de verjaardag gaat vieren brengt dat heel wat teweeg. Het huis moet worden versierd, Hoeveel vriendjes of vriendinnetjes mogen er op het feestje komen? Het cadeautje moet worden gekocht. Snacks en limo in grote hoeveelheden worden ingekocht en als de jarige met een vredige glimlach in zijn bedje ligt, staan de ouders nog voor de grote schoonmaak.

Vaak wordt uitgeweken naar een plaats buiten de deur. Een pretpark is vaak de wens van de jarige. Zo’n pretpark ligt om de hoek terwijl veel mensen dat niet weten.

Brusea in Bruinisse kan een oplossing bieden. Vlak bij en ongekende mogelijkheden in het meest kindvriendelijke museum van onze provincie.

Voor groepen van tien kinderen (niet te strikt nemen) heeft Brusea een prachtig programma samengesteld. Niet strak gepland, maar bespreekbaar.

Uw kroost kan een helemaal op hun leeftijdsgroep afgestemde speurtocht maken door het museum.

Op de zolder kunnen ze met schelpen hun eigen kunststukjes verzamelen. Trots als een pauw hun cadeautje voor mama mee naar huis nemen.

Of verkleed en wel foto’s maken in een bedstee van meer dan 100 jaar oud.

speurtocht & in de bedstee

 

U moet er wel even bijblijven voor het beste resultaat, maar een onvergetelijk avontuur voor uw mannen of vrouwen is het wel.

Een onvergetelijk avontuur