Sponsors

We leven van uw entree bijdrage en giften en enkele sponsors. elke euro is voor ons meer dan welkom.

Brusea draait op vrijwilligers. We leven van uw entree bijdrage en giften en enkele sponsors. Om die reden is elke euro voor ons meer dan welkom. wilt u ons ons ook steunen? neem contact op.

 

Onze sponsors:

Zalig-Zeeland, uw vraagbaak over de zonnigste provincie van Nederland
Zalig-Zeeland is een informatieve website waarbij de provincie Zeeland op een uitgebreide manier in al haar facetten voor het voetlicht wordt gebracht.

Op deze site laten we u kennis maken met alle (schier)eilanden, de gemeenten en vroegere steden en dorpen. We laten u zien hoe cultuurrijk en boordevol historie deze provincie is.

Als u op zoek bent naar goed advies, een vriendelijke bediening en een lach, bent u bij Lena’s Tabaksshop aan het goede adres.

De vlag dekt niet helemaal de lading. Naast diverse rookartikelen vindt u hier een uitgebreide collectie sigaren. Met recht een tabakspeciaalzaak. Zoekt u een Nederlands of buitenlands tijdschrift? Lena heeft het. Net als een groot aantal boeken, in ieder geval alle boeken die op de bestsellers lijst staan. Daarnaast tal van typische boeken over Zeeland, die uw vakantie aangenamer kunnen maken.